Enviament de propostes

Les comunicacions, prèviament seleccionades pel comité científic, hauran de tenir relació directa amb algun dels temes següents:

1. El marc general de la didàctica de les eixides fora de l’aula, els itineraris didàctics, el treball de camp i les rutes literàries.

2. L’anàlisi d’experiències didàctiques relacionades amb el treball fora de l’aula, les eixides escolars i els viatges culturals.

3. Propostes i experiències didàctiques basades en obres literàries, llocs literaris i espais geogràfics que guien itineraris didàctics i rutes literàries.

Les propostes de comunicació i/o pòsters i videopòsters, de 300 paraules, hauran de ser enviades, en un document adjunt (en el qual consten el nom i els cognoms, filiació acadèmica, el títol i el resum de la comunciació), abans de l’1 de març de 2012 a l’adreça electrònica següent: geolit@uv.es. L’acceptació de les comunicacions serà notificada personalment per correu electrònic.

Es podran presentar pòsters i vídeopòsters sobre els mateixos eixos temàtics. Els pòsters en format vídeo digital (video-póster) es lliuraran en format de vídeo-presentació i inclouran la descipció del projecte amb exemples il·lustratius. La durada total del vídeo no ha de superar els 6 minuts.

Deixa un comentari